Wednesday, August 11, 2010

BULAN KEHAMBARAN BAGI PUSAT AKSES...

Bulan Ogos merupakan bulan yang paling sunyi dan kurang meriah di dalam Pusat Akses kerana jumlah penggunaan murid menghampiri tahap sifar. Kejadian ini bukanlah kerana murid sudah bosan dengan internet ataupun disebabkan cuti sekolah, tetapi kekurangan penggunaan adalah disebabkan tiada sambungan ke rangkaian internet. Oleh itu, guru Pusat Akses terpaksa menghadkan penggunaan dan menampal notis tutup buat sementara waktu. Hanya murid Pendidikan Moral dan mereka yang ingin belajar perisian Paint sahaja sanggup masuk ke Pusat Akses pada waktu genting seperti ini. Kami dari pihak pengurusan Pusat Akses memohon maaf atas masalah teknikal ini dan akan diperbaiki secepat mungkin.

2 comments:

  1. Tahniah dan syabas diucapkan kepada penyelenggara laman blog pusat akses ini. Diharapkan agar laman blog ini akan diteruskan dan sentiasa dikemaskini dengan berita-berita terkini tentang ICT dan pusat akses.
    Masalah sambungan internet sedang diperbaiki dan kami berharap agar ianya dapat diselesaikan segera.

    ReplyDelete
  2. harap2 camtu la...teringin di hati utk update blog ni daily tp aktiviti skolh yg penuh menggagalkan usaha...tp krew pusat akses akan cuba sedaya upaya

    ReplyDelete